referenties

referenties


Remmelt Vetkamp, CFO Thomas Cook

"Ingrid benoemt feilloos de kernproblematiek in allerhande situaties en is in staat mensen te boeien en te binden. Ik heb veel respect voor de doortastende en toch prettige manier waarop Ingrid (ook zeer complexe) issues aan de orde stelt en verandering bewerkstelligt."


Ellen van Buiten, Business Unit Manager Marcom & HRM YACHT

"De afgelopen jaren heb ik veelvuldig met Ingrid samengewerkt. In eerste instantie vanuit de rol accountmanager en later werd ik haar manager. Ik kijk terug op een hele plezierige en waardevolle periode. Ingrid is iemand die sterk oog heeft voor de ontwikkeling van een organisatie en daarbij het menselijk kapitaal niet uit het oog verliest. Haar gekozen koers wordt ondersteund door een duidelijke visie, waar ze haar omgeving ook betrokken in meeneemt. Haar enthousiasme, oprechtheid en openheid maakt haar toegankelijk voor iedereen binnen een organisatie."


Vivian Lampe, Directeur amsterdamse jeugdteJAterschool

"Vanaf het moment dat Ingrid Kerr ons kantoor binnenstapte, kreeg onze organisatie vleugels. Met warmte en plezier professionaliseerde zij de organisatie. De amsterdamse jeugdteJAterschool plukt nog dagelijks de vruchten van de basis die Ingrid Kerr toen gelegd heeft."


Menso Heus, Business Developer XS4ALL Internet B.V.

"Next to her fantastic mind Ingrid's personal touch is exceptional. It's not everyday a HR interim comes into a company and nobody wants to see her leave. I hope we'll work together again in the future."